Megadeilige hjemmelagde kjøttboller

Opprinnelig ble denne jobben gjort for potetmel.no, men kjøttboller er så digg at det er plass til det her også. For kjøttboller kan vi alle klare å lage, og vi kan lage dem dødsgode uten å måtte bruke helt ville råvarer eller jobbe noe vanvittig med det. Sett opp en fabrikk, produser noen middager og la kreativiteten slå seg løs. Her kan du variere i det uendelige. Jeg har satt sammen en basis oppskrift, men det er ingen ting i veien med å endre krydderne eller lage egne varianter. Vil du ha de litt sterke kan du for eksempel ha i litt hotsauce, tabasco, tacokrydder alternativt urter som basilikum eller ramsløk. Stapp de inn i et pitabrød, i en baguette eller pølsebrød og lag en deilig saus til. Sammen med kjøttbollene har jeg tatt med oppskrifter på en enkel pastarett og en sandwich som virkelig er comfort! Dette må du vite om kjøttboller Hvis vi skal ha et mål for konsistens, ønsker vi at kjøttbollene skal være både møre, myke og ikke minst holde sammen. Ingen ønsker å spise harde tørre golfballer. Du vil heller ikke at de faller fra hverandre mens de putrer avgårde i tomatsausen. Å finne den … Continue reading Megadeilige hjemmelagde kjøttboller