Lest

Julekaker uten smør

Skjermdump Østlendingen

Det er ikke ofte vi lager sitatsaker her på bloggen, ikke skriver vi spesielt mye om baking heller, men denne gangen gjør vi et enkelt unntak. Det er jo krise at denne lavkarbo-bølgen har holdt helt fram til juleforberedelsene, for nå trenger vi jo virkelig smør. Riktig nok har staten satt ned tollsatsene for smør til 4 kroner ut året men det spørs om man greier å hente inn det man trenger tidsnok. Det var jo dette med julekvelden på kjærringa, og det er nok ikke enklere for a uten smør. For man tyr vel ikke til margarin vel?

Heldigvis har Østlendingen tatt tak og fått hjelp av Charlotte Mohn til å komme opp med sju slag som kan bakes uten smør. Det er verdt å ta en titt på!

Vi kjøpte oss forresten nytt kamera i går, så da blir det nok fart på matbloggingen igjen. Det har vært direkte dritkjedelig å skulle skrive om det vi lager uten å kunne ta ordentlige bilder.

You Might Also Like