Redskaper

Vi har kjøpt trykkoker

Trykkokerkjele

Trykkoker fra IKEA

I dag falt jeg for fristelsen og skaffet meg en trykkoker. Det er bare en enkel og billig en fra IKEA, men den skal nok gjøre nytten for seg med sine 6 liter. Nå har jeg rett og slett lest og hørt nok om denne dingsen via hobbykokken.no og hans skriverier, og senest etter at min tidligere klassekompis fra videregående Fredrik la ut et bilde og denne lenken til en oppskrift med video i går kveld. Sjekk videoen, hvis ikke den er inspirerende er ingenting det!

Jeg har ikke helt for meg enda hva jeg skal lage først, men jeg vet at jeg gleder meg veldig! Takk til Amund og Ingvild som tok den med til oss når de var innafor på handletur! Det skal komme dere til gode også, jeg lover!

Har du en trykkoker fra før? Hva er din favoritt? Har du ikke? Vi vil fortsatt vite hva du kunne tenkt deg å lese om! Kommenter under.

Har du ikke meldt deg på nyhetsbrevet vårt? Gjør det nå!

[yks-mailchimp-list id=”ceaf5b261d”]

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Morten Pedersen
  June 15, 2012 at 11:25 am

  Trykkoker har vi ingen erfaringer med så det skal bli spennende å se hva du kommer opp med og hvilke erfaringer du får.

 • Reply
  Nina
  June 17, 2012 at 5:47 am

  Trykkkoker har jeg ingen erfaring med, men det er gøy å lage mat :)

  God søndag

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.