Digg Fisk Mat

Enkel Sushisøndag

Planen for søndagsmiddagen i dag var i utgangspunktet Sushi med nigri og tempura maki, men siden våre fine besteforeldre inviterte oss på mormors kjøttkaker ble planene snudd om.
Likevel hadde vi jo gledet oss til sushi i dag, og fant derfor ut at vi kunne lage litt til kveldsmat i stedet. Dette tok faktisk svært kort tid, siden Christoph var så smart at han kokte risen mens han spiste frokost i dag. Det gjorde at det bare var å forme, rulle og skjære igjen, og det tar jo ikke lang tid. Med en flaske Goose Island Urban Wheat Ale ble dette en uvanlig men god kveldsmat. Dette kommer nok til å gjentas her i huset!

20110731-090150.jpg

20110731-090218.jpg

20110731-090230.jpg

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kokebøker sommeren 2012 | Led oss inn i fristelse
    April 29, 2012 at 3:17 pm

    […] jobber de i Dinamo med en bok om sushi. Sushi er jo ikke veldig vanskelig men det er veldig godt. Vi lager det fra tid til annen men det blir fort veldig enkelt med bare nigri laks eller tempura maki med kylling og det er jo […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.