Apps Redskaper

iGrill steketermometer, termometeret over alle termometer

iGrill

Skjermdump

I sommer da vi grilla gris gikk jeg til innkjøp av en hel masse termometre. Det var veldig praktisk for å i det hele tatt føle at man hadde kontroll da grisen lå på grillen. Samtidig hadde jeg et digitalt grilltermometer som jeg brukte for å få en viss indikasjon på hvor varmt det var de forskjellige stedene i grillen under lokket.

Men ingen av termometrene i skuffen ser ut til å kunne måle seg med iGrill som Anette litt sleivete tipset meg om for en stund tilbake. Dette termometeret kobles mot iPhonen eller iPaden og kommuniserer over Bluetooth. Man kan også kjøpe en ekstra probe slik at man kan ha ett i brystet og ett i låret. På de presentasjonene og skjermbildene jeg har sett så ser den ganske tøff ut for en gadgetvennlig mann som meg. Kanskje endelig iPaden får lov til å ligge i fred på kjøkkenet når jeg lager mat :-P

Her er et par videoer hvor de presenterer den.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=di0ueyK5T0I[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zyEJx5NKQqc[/youtube]

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Fredrik Olastuen
  March 28, 2011 at 7:46 pm

  Denne ser jo helt genial ut! Fikk lyst til å teste den ut :D

 • Reply
  Malene
  March 28, 2011 at 7:54 pm

  Ikke den ting apple ikke produserer :D hehe…

 • Reply
  christoph
  March 28, 2011 at 9:34 pm

  There’s an app for that!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.