Lest

Sære kokebøker

Her for en stund tilbake var vi ute på Løiten Lys med noen gjester som kom langveisfra. Der ute har de jo Bokloftet, to etasjer med gamle og brukte bøker. Jeg hadde ikke helt trua, men det viste seg at de hadde en egen seksjon med bøker om mat. Der var det JÆVLIG mye rart. Jeg fant en bok jeg tok med meg, og en bok jeg tok bilde av men lot stå.

Mat i Microbølgeovn

Kall meg gjerne en snobb, men det her er bare ikke riktig. Kreps på risseng laget i micro?!

Bare helt feil

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Håvard
  January 15, 2011 at 10:06 pm

  Jeg har lyst på “Mat i Mikrobølgeovn”

 • Reply
  christoph
  January 17, 2011 at 11:31 am

  Jeg skal se om vi ikke får svingt innom og plukket den med på vei hjem fra jobb en dag. Selv om dette bare er feil feil feil.

 • Reply
  Anette
  January 17, 2011 at 3:36 pm

  En bok på Løiten Lys som finner sin plass på et studentkjøkken i Miami! Dette er moro. Skal vi sende en vask også Håvard?

  • Reply
   Håvard
   January 25, 2011 at 2:57 pm

   Yes, en vask hadde vært supert. Og ALT annet enn svært lite kjøkken burde ha. Jeg har… skap :p

 • Reply
  Anthony Bourdain Kitchen Confidential Kokkejævler | Led oss inn i fristelse
  March 5, 2011 at 4:05 pm

  […] er en stund siden jeg ble ferdig med boka, men det er vel aldri for sent  skrive om den. På besøket hos Bokloftet på Løten som vi har skrevet om tidligere kom jeg over boken Kokkejævler av Anthony Bourdain. Originaltittelen er Kitchen confidential, og […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.