Bøker Redskaper

Römertopf og Michael Jacksons Great Beers of Belgium :-)

Michael Jacksons Great Beers of Belgium

Michael Jacksons Great Beers of Belgium

Med bursdag kommer det overraskelser! I går var jeg så heldig å øke samlingen min med lektyre jeg er villig til å vise fram, med boken Michael Jackson’s great beers of Belgium, av min gamle samboer og rom-kamerat Anders. Det er ikke den Michael Jackson du kanskje tror det er, men en helt annen. Jeg har ikke rukket å se så veldig mye i den, annet enn at jeg registrerer det er over 500 sider med ønsket kunnskap om Øl.

Römertopf

Römertopf

Av Anette fikk jeg en Römertopf som jeg har ønsket meg lenge. NÅ skal det bli fart i kyllingen her ja tenker jeg! Jeg har også planer om å prøve å bake brød i den, og hvis det er mulig, hadde det vært spennende å se om den fungerte på grillen. Selv om jeg har en misstanke om at det kanskje ikke er så lurt!

Har noen av dere brukt en sånn før og har noen gode tips å komme med?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anders Neby Bratlie
  February 6, 2011 at 4:13 pm

  Jeg har en ekstra Whiskyhåndbok av samme forfatter, om du vil ha den så må du bare rope. :)

  • Reply
   christoph
   February 6, 2011 at 9:26 pm

   Stemmer det! Han tar ganske bra for seg han fyren her. Jeg for komme meg igjennom denne først. Whisky er ikke noe jeg er spesielt stor fan av.

 • Reply
  Kylling i Römertopf leirgryte leirform | Led oss inn i fristelse
  March 13, 2011 at 10:18 pm

  […] bursdagen min i Januar så fikk jeg jo en Römertopf av Anette som har stått litt ubrukt fram til nå. Det er en stund siden vi har laget oss kylling […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.